Onze diensten

Staat u voor milieu-uitdagingen? U kan steeds bij ons terecht voor betrouwbare oplossingen. Wat uw sector of wensen ook zijn, we hebben het materieel en de expertise om u te helpen.

Recyclage

Maak gebruik van onze complete service voor de verwerking van uw afval. Dankzij onze expertise kunnen we u helpen van de voorbereiding van de werken tot en met de afvoer en recyclage van uw afval. We doen dat steeds met respect voor uw lastenboek en de milieunormen.

Sloopwerken

U besteedt uw sloop en afbraakwerken eenvoudig uit aan Belmans Recycling. Wij zorgen voor alles, inclusief het slopen, verwerken en afvoeren van uw afval zodat het kan worden hergebruikt. Een aanpak die kosten vermindert en de ecologische voetafdruk van uw werf verkleint.

Ontbossing

Vertrouw uw ontbossings en bosbouwwerkzaamheden, zoals bomen vellen, gronden leegruimen, snoeien, rooien ... toe aan de expertise van Belmans Recycling. Wij verwerken eveneens uw houtafval met het oog op het hergebruik ervan.

Grondwerken

Funderingen en zwembaden uitgraven, draineren, nivelleren, afgraven en ophogen, grond aan of afvoeren ... wij kunnen alle grondwerken aan. We komen naar uw werf, overal in België, om het terrein voor bouwwerken klaar te maken of het reliëf van uw perceel te wijzigen.

Handling

Voor elke hijs of handlingopdracht kan u bij Belmans Recycling terecht. Zware lasten of delicate plaatsing? Dankzij ons state-of-the-art materieel en onze jarenlange ervaring klaren we de klus, in heel België.

Transport

Wat u ook wil vervoeren, u vindt bij ons de juiste voertuigen voor uw transportopdracht. Onze grote vloot laat ons toe om de transportbehoeften van alle mogelijke sectoren te vervullen.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top