Recyclage : onze oplossingen voor afvalverwerking van uw afval

Zoekt u een partner voor uw afvalbeheer? U kan steeds bij ons terecht om uw afval te laten ophalen, verwerken en recycleren. Bij Belmans Recycling beschikken we over meer dan 15 jaar ervaring in de verwerking van allerlei afval. Met onze kennis, ervaring en machines maken we van uw afval opnieuw een waardevolle grondstof!

Vermaling

U kan op ons rekenen om uw hout te laten vermalen en houtsnippers te maken. We vermalen ook stenen, waarmee u nadien wegen en paden kan aanleggen. Kies betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen voor recyclage en hergebruik!

Vergruizing

Hebt u een mobiele vergruismachine of breker nodig? Wij plaatsen ze op uw werf. Een aanpak die volledig binnen het hergebruik van uw materialen past. Kies betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen voor vergruizing en hergebruik!

Zeefwerken

Bij Belmans verhuren we niet alleen performante zeefmachines, maar voeren we zelfs de meest veeleisende werven voor u uit. Kies betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen voor zeefwerken en hergebruik!

Onze verschillende diensten voor recyclage

Dankzij een gediversifieerd machinepark met hoog rendement, kunnen onze teams instaan voor de recyclage van verschillende afvalsoorten:

 

Belmans Recycling helpt u bij de recyclage en het hergebruik van uw afval. Onze teams respecteren hierbij nauwkeurige specificaties en de strengste kwaliteitsnormen, met inbegrip van de milieunormen.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top