Optimale verwerking van uw plastic en pvc

Belmans Recycling helpt bedrijven met het beheer van plasticafval, van de verwerking tot en met de afvoer met het oog op het hergebruik ervan.

Het hergebruik van plasticafval: een bijdrage aan het milieu

Polyvinylchloride (PVC), polyethyleen (PE), polystyreen (PS), polyethyleentereftalaat (PET), polypropyleen (PP) ... Al deze kunststoffen zijn herbruikbaar en recycleerbaar. Er komen steeds meer nieuwe toepassingen bij, met belangrijke voordelen voor het milieu.

 

Wil u zich inzetten voor het hergebruik van plasticafval? Met meer dan 15 jaar ervaring helpt Belmans Recycling bedrijven en industrieën bij het recycleren van plasticafval.

Belmans Recycling - Materiaux - Plastiques et PVC

Belmans Recycling, uw partner voor de recyclage van plastic/pvc

Belmans Recycling - Services - Valorisation Plastique et PVC

Maak gebruik van de knowhow van onze teams voor het recycleren van kunststoffen. We hebben een groot park met machines die u het beste rendement geven.

 

Afhankelijk van uw behoeften, stellen wij u gekwalificeerde operators ter beschikking voor de verwerking, de verpakking en het transport van het plasticafval naar de partners voor verwerking.

 

Dankzij onze expertise kunnen we de geschikte machines kiezen, en de doorlooptijden en interventiekosten voor elke opdracht bepalen.

Recyclage van plastic: onze oplossingen

Belmans Recycling biedt een complete service voor het recycleren van uw plasticafval, van de voorbereiding tot en met de afvoer van het afval met het oog op het hergebruik ervan. Onze teams sorteren, vermalen en verpakken het plasticafval. 

 

Daarna wordt het afgevoerd naar een fabriek waar het wordt gesorteerd, gespoeld en vermalen tot vlokken om te worden omgevormd tot hars. Onze teams respecteren hierbij nauwkeurig de specificaties om te voldoen aan de vereisten van de verwerkingsbedrijven en de geldende normen.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top