Efficiënte sloopwerken

Wilt u een gebouw slopen? U vindt bij Belmans Recycling de mensen en het materieel om uw sloopwerken in de beste omstandigheden uit te voeren.

Volledige service voor sloopwerken

U kan voor elk type afbraakwerken bij ons terecht, zoals de sloop van een gebouw, een hangar of een huis. We slopen alle mogelijke structuren en infrastructuur, in heel België. U geniet daarbij van een volledige service, van het opstellen van het veiligheidsplan tot het afvoeren van het afval. U mag erop rekenen dat we de werken volgens de vastgelegde planning uitvoeren, en uw lastenboek en de geldende milieunormen respecteren.

Belmans Recycling - Services - Démolition

Van sloopwerken tot recyclage

Belmans Recycling - Services - Valorisation Déchets Démolition

Beschouw ons gerust als een echte partner voor de verwerking van al uw bouwafval. Onze teams weten namelijk perfect hoe ze het afval van uw sloopwerken moeten beheren. Wij sorteren, verwerken en transporteren uw afval met het oog op het hergebruik ervan. Ons sloopbedrijf streeft ernaar om de ecologische en energetische voetafdruk van de werf te verminderen, door de materialen die uit de afbraakwerken voortkomen, te recycleren.

Performante sloopmachines

Wanneer u huizen, hangars of industriële gebouwen moet slopen, huurt u eenvoudig performante machines bij Belmans Recycling, al dan niet met gekwalificeerde medewerkers. Dankzij ons geavanceerde materieel kunnen onze operators het afval ter plaatse verwerken. Ze sorteren, breken, vergruizen en zeven het voor u. Onze transportdienst zorgt eveneens voor de afvoer naar recyclagebedrijven en het vervoer van de machines.

Belmans Recycling - Services - Démolition Prise En Charge

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top