Handling op maat

Bent u op zoek naar een overslagbedrijf in België? Bij Belmans Recycling vindt u oplossingen die op uw handling- en hijsproblemen zijn afgestemd. U kan onze state-of-the-art machines overal in België laten leveren en weer ophalen.

Handling: onze kant-en-klare oplossing

Moet u materialen en uitrusting bij een werf laden of lossen, maar beschikt u zelf niet over de nodige mensen en machines? Wij reiken diverse oplossingen op maat van handling aan, of het nu gaat over zware of delicate klussen, of het hijsen van materialen.

Onze knowhow voor uw handling

Photo de Grue De Chargement Sennebogen 835E 18 Mètres

U geniet steeds van een volledige begeleiding, van de analyse van uw behoeften tot de goedkeuring van de werken. Onze ervaren medewerkers bekijken samen met u welke materialen u wil verwerken, hoe de toegang en de structuur van de werf zijn. Ze selecteren het juiste materieel uit ons ruime machinepark, en leveren uw materialen op de plaats van gebruik in overeenstemming met de planning en uw lastenboek.

Juiste machines voor uw handlingopdracht, in heel België

U huurt bij ons eenvoudig het materieel dat het beste bij uw behoeften en de vereisten van uw sector past. In ons ruime gamma vindt u performante machines die elke uitdaging aankunnen, van het behandelen van zware lasten tot meer precieze werken. We leveren ze bovendien in heel België en halen ze na de werken weer op.

Photo de grue de chargement Sennebogen 835E 18 mètres

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top