Vergruizing en hergebruik van stenen

Zoekt u een bedrijf dat breekmachines naar uw bedrijf kan brengen? Wij plaatsen een mobiele breker bij u ter plaatse. Een oplossing die een optimaal hergebruik van de materialen toelaat.

Stenen vergruizen voor hergebruik

Wist u dat stenen en puin geen afval hoeven te zijn? Door stenen te vergruizen, of tot kleine deeltjes te herleiden, kan men de fracties opnieuw gebruiken. De mogelijke toepassingen zijn uiteenlopend, van decoratie, over tuinaanleg en herinrichting tot metselwerken. Bij Belmans Recycling tonen we die mogelijkheden al jaren aan infrastructuurbedrijven, steengroeves, zandgroeves, fabrieken en bouwbedrijven. De vergruizing van stenen is zelfs uitgegroeid tot een van onze specialiteiten. Maak gebruik van die expertise!

Geavanceerde mobiele breekmachines

Belmans Recycling - Services - Concassage Mobile

Hoe uitdagend uw werf ook is, we kunnen elke opdracht voor het vergruizen van stenen aan dankzij onze geavanceerde brekers. Kalksteen of vulkanisch gesteente? Geen probleem! Op basis van het te verwerken materiaal en de gewenste korrelgrootte stellen we u de meest geschikte machine voor. Onze teams brengen de mobiele breekmachines bovendien naar uw werf, overal in België, en halen ze weer op.

Complete oplossing voor vergruizing van stenen

Benut onze expertise en kant-en-klare oplossingen om stenen te vergruizen. Onze teams begeleiden u van de behoefteanalyse tot het afvoeren van de korrels. Wij installeren het nodige materieel en onze operators doen de rest. Uiteraard leven ze daarbij uw lastenboek na, alsook de geldende milieu- en veiligheidsnormen. U kan de steenkorrels meteen op de werf hergebruiken of ze door ons laten afvoeren. Wij zorgen dat ze bij de juiste recyclagebedrijven terechtkomen.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top