Efficiënte ontbossing

U kan met elk type bosbouwopdracht bij Belmans Recycling terecht. Vanuit onze expertise in ontbossing helpen we u om doeltreffend bomen te vellen, uw terrein leeg te ruimen, te snoeien, te rooien ...

Ontbossing en hergebruik ter plaatse

Of maak het u gemakkelijk en doe een beroep op onze medewerkers. Zij kunnen alle stappen van de ontbossing en de verwerking van het hout voor u uitvoeren. Door het hout te verhakselen en te zeven, maken ze het klaar voor een optimaal hergebruik.

 

U kan ervoor kiezen om het materiaal ter plaatse te gebruiken of om het naar recyclagebedrijven te laten afvoeren. Tijdens elke fase van de werken leven onze medewerkers uw lastenboek en de milieunormen na.

Belmans Recycling - Services - Déboisage

Diensten op maat van uw ontbossingsproject

Belmans Recycling - Materiaux - Bois Bis

Besteed uw bosbouwwerken uit aan een ervaren partner. Dankzij onze knowhow kunnen we onze diensten afstemmen op de structuur van de site, het type tussenkomst, de te behandelen ruimte … Onze teams gaan elke bosbouwuitdaging aan:

  • Bomen vellen
  • Rooien
  • Stronken en takken verhakselen
  • Boomstammen in spaanders hakken

Uw aanspreekpunt voor ontbossing en landontginning

Wilt u gewassen verbouwen, een gebouw neerzetten, uw percelen onderhouden of een grond tot weide omvormen? U vindt bij Belmans Recycling een gepaste oplossing voor elk type ontbossing of landontginning.

 

U kan bij ons bedrijf ook terecht voor de verwerking van hout met het oog op het hergebruik ervan. We zijn namelijk al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het beheer en de recyclage van groenafval. In die periode hebben we de vraag naar biomassa en groene energie constant zien groeien. We werken samen met u een recyclageoplossing voor uw hout uit die tegelijk efficiënt, rendabel en ecologisch is.

Belmans Recycling - Services - Valorisation Végétaux

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top