Efficiënte vermaling

Op zoek naar een milieubewuste oplossing voor uw hout- en steenafval? Wij helpen u om de gepaste recyclageoplossingen te vinden, zoals het verhakselen van hout tot snippers en het breken van stenen om wegen en paden aan te leggen.

Vermaling van stenen, hout en andere werken

Zit u met een terrein dat wordt overwoekerd door stronken, een dichte begroeiing (struweel, heggen, kreupelhout …) of takken en kapafval dat op de grond is blijven liggen? Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling in de vermaling van hout om de begroeiing tot makkelijk biologisch afbreekbare fragmenten te herleiden.

 

Door hout te vermalen, kan u dus uw bospercelen weer op orde brengen of een terrein voor bouwwerken klaarmaken. Het vermalen van ruwe stenen of rotsblokken laat dan weer toe om wegen en paden aan te leggen of te herstellen, tegen een lagere prijs. Een betrouwbare en efficiënte activiteit, die de recyclage van reeds aanwezige materialen mogelijk maakt!

1600851329225

Maalmolens voor elk project

1600851329629

Stenen breken, hout verhakselen tot snippers, maar ook het vermalen van papier en karton of van huishoudelijk en industrieel afval … wij voeren al uw vermaalopdrachten uit. We passen ons materieel aan elke klus aan, zodat we aan de specifieke eigenschappen van de meest uitdagende werven kunnen voldoen. Onze hoogstaande maalmachines zijn efficiënt en laten ons toe om uw materialen volgens de gewenste korrelgrootte te vermalen, ter voorbereiding van de zeefwerken.

Onze alomvattende service voor vermaling van afval

Maak gebruik van onze complete dienstverlening. U kan de materialen bij u ter plaatse laten vermalen door onze gekwalificeerde medewerkers. Zij garanderen een verzorgde uitvoering die aan uw budgettaire beperkingen en planning voldoet. Onze teams vermalen en zeven uw afval dan volgens de vereisten van onze recyclagepartners of voor hergebruik ter plaatse. We nemen zelfs het transport van de nodige maalmachines volledig voor onze rekening. Makkelijk, niet?

Belmans Recycling - Services - Broyage

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top