Vakkundige zeefwerken

U huurt bij ons niet alleen performante zeefmachines, maar kan ook rekenen op een complete dienstverlening voor de uitvoering van uitdagende werven.

Nauwkeurige zeefwerken voor optimaal hergebruik

Leidt u een groeve of infrastructuurbedrijf? Dan vindt u in Belmans Recycling een betrouwbare partner om uw zeefwerken uit te voeren. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in zeefwerken en de recyclage van allerlei afval. Tijdens de zeefwerken scheiden we korrels van verschillende grootte, zodat uw materialen optimaal kunnen worden hergebruikt.

Klaar voor alle soorten zeefwerken!

Belmans Recycling - Services - Expertise Criblage

Stenen, keien, aarde, werfafval … welk type materialen wilt u zeven? Huur bij ons een mobiele zeefmachine die perfect is afgestemd op uw materialen, het volume en de structuur van uw site. We verlenen u graag advies vanuit onze jarenlange ervaring. Onze zeefmachines zijn sowieso mee met de laatste innovaties en zijn bijzonder efficiënt.

Juiste medewerkers om uw materialen te zevene

Naargelang van uw behoeften kunnen onze gekwalificeerde medewerkers de zeefwerken voor u uitvoeren. We zijn in staat om verschillende korrelgroottes aan te reiken: 0/12 mm, 12/55 mm en 55+ mm. Zodra we het puin over verschillende korrelgroottes hebben gesorteerd, voeren we het af of kan u het rechtstreeks op uw werf hergebruiken. We houden bij al onze diensten rekening met het milieu, uw lastenboek en de beperkingen van uw planning en budget.

Belmans Recycling - Services - Broyage de pierres

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top