Onze expertise ten dienste van uw afvalbeheer

Onze missie: u gepast begeleiden bij het verkleinen van uw ecologische voetafdruk, of u nu een onderneming, een fabriek, een overheidsinstelling of een nutsbedrijf leidt. Als milieubewuste onderneming adviseren we u, en verwerken, vervoeren en recycleren we uw afval in uw plaats.

Onze alomvattende benadering van afvalverwerking

Geniet van een kant-en-klare oplossing voor uw milieuproblemen dankzij onze expertise in de verwerking en recyclage van afval. We bereiden uw werf voor, verwerken het afval bij u ter plaatse en voeren het weg naar recyclagebedrijven. Onze teams passen zich aan uw behoeften, uw lastenboek en de structuur van uw werf aan, waardoor ze in elke fase van de keten kunnen tussenkomen.

Belmans Recycling - Services - Valorisation Végétaux

Belmans Recycling : Begeleiding van A tot Z

Behoefteanalyse

Kies een oplossing op maat van uw bedrijf. Met onze terreinervaring verlenen we u graag advies over de optimale recyclage van uw afval. Een bezoek aan uw werf laat ons toe om de uitvoeringstermijnen en kosten te bepalen.

Voorbereiding van de werf

 U beschikt steeds over het materieel dat het beste op uw behoeften en de structuur van uw werf is afgestemd. We stellen ook het veiligheidsplan voor u op.

Recyclage

Besteed het sorteren en verwerken van uw afval uit aan onze teams. We voeren het afval ook af naar onze recyclagepartners en verzorgen het transport van de machines.

Interventie

U huurt bij ons machines met of zonder operator en laat ze rechtstreeks op uw werf leveren. Onze medewerkers houden rekening met uw beperkingen en lastenboek.

Scroll naar top