Geschiedenis van Belmans Recycling

Bedrijven kunnen al sinds 1997 bij ons terecht voor de ondersteuning van hun milieubewuste initiatieven. Ze doen daarbij een beroep op onze ruime waaier van diensten, van sloopwerken, grondwerken, ontbossing, transport en handling tot recyclage.

1997 : Oprichting van het bedrijf

Nadat hij vele jaren heeft gewerkt voor diverse bedrijven die actief zijn in het transport van materialen, de aanleg van gronden en specifieke grondwerken, richt David Belmans de bvba D.BELMANS in Hoeilaart op.

Belmans Recycling - Votre partenaire pour le recyclage et la valorisation de vos déchets

2001 : Verhuis naar Overijse

Belmans Recycling - Vue Hangar

Vier jaar later verhuist David zijn bedrijf naar Overijse, waar hij een terrein en een gebouw vindt die beter bij zijn activiteiten passen.

Groei endiversifiëring

Het bedrijf Belmans blijft groeien, waardoor de zaakvoerder zijn diensten uitbreidt met zeefwerken, het transport van bouwkundig materieel en de verwerking van afval op de werf.

Samen met die diversifiëring investeert hij in gekwalificeerde, professionele medewerkers en in uiterst performant materieel.

Photo de Grue De Chargement Sennebogen 835E 18 Mètres

Belmans Recycling, kwaliteit gegarandeerd

Dankzij een team van gekwalificeerde operators en een geavanceerd machinepark kan Belmans Recycling u vandaag een hoogstaande dienstverlening garanderen binnen een brede waaier van activiteiten.

Scroll naar top