Recyclage en hergebruik van glas

Als expert met een jarenlange ervaring in verwerking en recyclage, biedt Belmans Recycling een totaalaanpak voor een optimaal hergebruik van uw glasafval.

Onze knowhow voor de recyclage van glas

Recyclage van glas heeft veel voordelen, zowel economisch als ecologisch. Glas is een materiaal dat 100% en oneindig kan gerecycleerd worden. De glasrecyclagesector is al heel lang georganiseerd. Heeft u in het kader van uw MVO-aanpak specifieke doelstellingen voor het hergebruik van materialen?

 

Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling, uw partner voor het recycleren en hergebruiken van glas. Al meer dan 15 jaar helpt ons bedrijf industriële bedrijven om hun milieuproblemen op te lossen.

Belmans Recycling - Services - Recyclage Verre

Recyclage van glas: een totaalaanpak

Belmans Recycling - Services - Valorisation Verre

Deuren, ramen, voorruiten, flessen, potten, flacons, ... vlak glas of hol glas ... Belmans Recycling zorgt voor de verwerking, ongeacht de aard of kwaliteit, met het oog op het hergebruik ervan. We bieden volledige ondersteuning, gaande van de voorbereiding van de werken tot en met het afvoeren, inclusief analyse en advies.

 

Onze knowhow stelt ons in staat om de geschikte machines te kiezen in functie van de aard van uw opdracht, het te verwerken volume, de vereisten voor hergebruik, het budget, de gewenste startdatum, enz. Vervolgens maken we voor de uitvoering van de werken een planning en een offerte op, in overeenstemming met uw specificaties.

Een service op maat, aangepast aan uw behoeften

Belmans Recycling stelt u hoogwaardige machines ter beschikking, en operators die zorgen voor de recyclage van het glas. We zetten aangepaste middelen en personeel in voor de verwerking van glas met het oog op een optimaal hergebruik.

 

Het sorteren en vermalen wordt uitgevoerd in overeenstemming met de criteria van onze partners voor hergebruik. We verzorgen ook het transport naar deze recyclagebedrijven.

Onze machines voor recyclage

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top