Recyclage en hergebruik van groenafval

Wil u uw groenafval laten afvoeren? Bij Belmans Recycling geniet u van een totaalaanpak voor het beheer van uw groenafval met het oog op het hergebruik ervan.

Het hergebruik van groenafval: de voordelen

Gemaaid gras, snoeihout, gevelde bomen, snoeisel van struiken en hagen, afgevallen bladeren, ... Stapelt dit groenafval zich op en zoekt u een oplossing om het af te voeren? Al uw afval van plantaardige oorsprong kan hergebruikt worden!

 

Het recycleren van groenafval biedt tal van voordelen: een vermindering van volume en van transportkosten, tijdwinst en geldbesparing.  Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling en doe mee!

De knowhow van Belmans Recycling ten dienste van de recyclage van groenafval

Belmans Recycling - Services - Valorisation Déchets Verts

Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in afvalverwerking en recyclage. We begeleiden u bij het organisch hergebruiken van uw groenafval.

 

We hebben de knowhow en het machinepark om aan al uw behoeften te voldoen en u te ondersteunen bij uw MVO-aanpak. Verwerk uw groenafval met Belmans Recycling!

Van het verwerken tot en met het afvoeren van uw groenafval

Meer dan het louter afvoeren van groenafval biedt Belmans Recycling een oplossing voor het hergebruik. Wij stellen u ook innovatieve machines ter beschikking die perfect beantwoorden aan uw behoeften en specificaties. Hebt u een operator nodig?

 

Onze teams zorgen voor het versnipperen van uw groenafval in verschillende korrelgroottes, met het oog op compostering. Belmans Recycling biedt een totaalaanpak, met inbegrip van het afvoeren van het groenafval, het transport naar partners voor hergebruik, en het terughalen van de machines.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top