Recyclage en hergebruik van uw organisch afval

Voor het vermalen en zeven van uw bioafval stelt Belmans Recycling zijn knowhow ter beschikking. We komen bij u ter plaatse met een team van gekwalificeerde operators en technologische apparatuur.

Energetisch hergebruik van uw plantaardig afval

Wordt uw bedrijf geconfronteerd met problemen rond het beheer van organisch materiaal? Stapelen hout, planten, landbouwafval, enz. zich op?

 

Belmans Recycling, een bedrijf dat gespecialiseerd is in afvalverwerking en recyclage, biedt een oplossing die beantwoordt aan uw behoeften. Produceert uw bedrijf biomassa? Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling voor het hergebruik ervan.

Terugwinning van biomassa: een formule die aangepast is aan uw specifieke situatie

Belmans Recycling - Services - Recyclage Bois

Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied. Onze knowhow stelt ons ook in staat u te adviseren over de geschikte machines in functie van uw grondstof, het gewenste debiet, het budget, het te verwerken volume, enz. Omdat uw situatie specifiek is, bieden onze teams u een oplossing op maat.

 

Na de analyse van uw behoeften kunnen wij u een offerte opmaken en een planning voorstellen. Onze teams zijn flexibel en mobiel, en ze bieden u een volledige service, te beginnen met de voorbereiding van de werken tot en met de implementatie en het afvoeren. 

De verwerking van biomassa bij u ter plaatse

Onze teams zorgen voor de verwerking van al uw organisch materiaal met het oog op de productie van biomassa. We hebben een park van hoogwaardige machines voor het vermalen en zeven. Gekwalificeerde operators komen bij u ter plaatse om uw organisch afval te vermalen en te zeven, in functie van de gewenste korrelgrootte.

 

Het zeven is een belangrijke stap in het waarborgen van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de biomassa. Onze aanpak voldoet aan strenge specificaties en de geldende milieunormen.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top