Recyclage en hergebruik van huishoudelijk afval

Belmans Recycling begeleidt bedrijven bij het beheer van hun zogenaamd huishoudelijk afval. Doe een beroep op onze innovatieve service voor de verwerking van uw afval met het oog op het hergebruik ervan.

Welke voordelen biedt recyclage van huishoudelijk afval?

Afvalbeheer is voor bedrijven een complexe materie waarbij veel op het spel staat. Papier en karton, plastic, glas, metaal, grofvuil ... huishoudelijk afval van uw bedrijf kan hergebruikt worden als materiaal of als energie.

Belmans Recycling begeleidt bedrijven door oplossingen aan te bieden voor het hergebruiken en recycleren van huishoudelijk afval. Dit biedt tal van voordelen, waaronder de vermindering van het volume en van de transportkosten,  economische winst en vele milieuvoordelen.

Belmans Recycling helpt u met het beheer van huishoudelijk afval

Belmans Recycling - Services - Recyclage

Engageer u om huishoudelijk afval te recycleren! Belmans Recycling is de partner van uw MVO-strategie en stelt u zijn expertise ter beschikking. Onze knowhow en uitrusting maken het mogelijk om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen.

 

Belmans Recycling biedt een totaaloplossing, te beginnen met consulting en voorbereiding van de werken tot en met het afvoeren van uw afval, in overeenstemming met strikte specificaties en de geldende milieunormen.

De verwerking van huishoudelijk afval met het oog op het hergebruik ervan

Belmans Recycling beschikt over hoogtechnologische machines die aan uw vereisten voldoen. Afhankelijk van de behoefte kunnen we gekwalificeerde operators ter beschikking stellen die bij u ter plaatse het huishoudelijk afval mechanisch verwerken.

 

Het vermalen en zeven van uw huishoudelijk afval is de voorbereiding voor terugwinning van materialen, en gebeurt volgens de specifieke vereisten van de partners voor verbranding of recyclage. Het restafval wordt vervolgens door ons getransporteerd met het oog op verbranding.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top