Recyclage en hergebruik van industrieel afval

Heeft uw bedrijf problemen met het beheer van industrieel afval? Benut onze maatwerkoplossingen voor de verwerking van uw industrieel afval. We streven daarbij steeds naar een optimaal hergebruik.

Een beleid voeren met het oog op hergebruik van industrieel afval

Heeft uw bedrijf problemen met het beheer van industrieel afval? Belmans Recycling begeleidt u bij een aanpak die gericht is op hergebruik. Industrieel afval is niet-gevaarlijk en niet-inert afval, en bestaat meestal uit herbruikbare materialen als hout, textiel, metaal, plastic, karton, enz. Doe een beroep op Belmans Recycling en geniet van de economische en ecologische voordelen van een recyclagebeleid voor industrieel afval.

Belmans Recycling - Services - Déchets De Chantier

Een totaalaanpak voor het beheer van uw industrieel afval

Belmans Recycling - Services - Ferrailles

Met 15 jaar ervaring in afvalverwerking beschikt Belmans Recycling over de knowhow én over een machinepark dat beantwoordt aan uw behoeften. We analyseren de opdracht, de hoeveelheid te verwerken afval, de beschikbaarheid van intern gekwalificeerde mensen... En met deze behoefteanalyse kunnen wij u een kant-en-klare oplossing en een op maat gemaakte ondersteuning bieden bij het beheer van uw industrieel afval.

 

Onze teams bieden u een complete service, te beginnen met de voorbereiding (keuze van de machines, levering van de machines, opstellen van een veiligheidsplan en implementatie) tot en met het afvoeren van uw bedrijfsafval.

Van het verwerken tot het afvoeren van uw industrieel afval

Wij stellen u machines ter beschikking voor het vermalen van tapijten, aluminium profielen en velgen, alle soorten pvc, enz. Onze machines bieden u de beste prestaties op het gebied van efficiëntie en CO2-uitstoot. Afhankelijk van uw behoeften, kan Belmans Recycling ook personeel inzetten voor het vermalen van uw industrieel afval met het oog op zeven en verbranding. Onze teams zorgen ook voor het transport van uw afval naar partners voor hergebruik.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top