Recyclage en hergebruik van metaal en schroot

Met een jarenlange ervaring in afvalverwerking, stelt Belmans Recycling zijn knowhow ter beschikking voor de recyclage van metaal en schroot.

De voordelen van de recyclage van metaal en schroot

Bent u op zoek naar een oplossing voor de valorisatie van uw metaal en schroot? Metaal (roestvrij staal, zink, aluminium, koper, brons, messing, enz.) en schroot kunnen na verwerking hergebruikt worden als secundaire grondstoffen voor de industrie.

 

Door ze te recycleren geniet u van economische én ecologische voordelen. Al meer dan 15 jaar helpt Belmans Recycling bedrijven bij de verwerking en de recyclage van schroot en metaal, met respect voor het milieu en de regelgeving. Doe een beroep op onze knowhow!

Belmans Recycling - Materiaux - Déchets Industriels

Knowhow in de recyclage van metaal en schroot

Belmans Recycling - Services - Ferrailles

Belmans Recycling staat voor de knowhow en het machinepark om een antwoord te geven op al uw problemen met metaalafval. Vanuit onze expertise kiezen we de geschikte machines en stellen we een planning op. Onze teams komen bij u ter plaatse en bieden u een complete service, te beginnen met de voorbereiding van de werken tot en met de uitvoering, inclusief advies en opleiding.

 

Wij stellen u de meest efficiënte machines ter beschikking, en gekwalificeerd personeel om het vermalen van uw metalen en schroot in goede banen te leiden. De teams van Belmans Recycling zijn bovendien flexibel en mobiel. 

Verwerking van metaal en schroot met het oog op het hergebruik ervan

Velgen, aluminium profielen, industriële metalen verpakkingen, metalen structuren en gebinten, industriële zaagresten... Belmans Recycling verwerkt alle soorten metaal en schroot met het oog op het hergebruik ervan. Onze operators staan in voor het vermalen en zeven in functie van de aard en kwaliteit, en volgens strikte specificaties.

 

Om dit alles tot een goed einde te brengen, transporteren we tenslotte het metaalafval naar partners voor recyclage.  Terwijl we ook overal in België zorgen voor de levering en het terughalen van machines op uw bedrijfslocaties.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top