Recyclage en hergebruik van papier en karton

Belmans Recycling biedt een totaaloplossing voor de verwerking van uw papier- en kartonafval met het oog op een optimaal hergebruik ervan.

De voordelen van recyclage van papier en karton

Papier, tijdschriften en kranten, massief of golfkarton ... Belmans Recycling begeleidt bedrijven bij de verwerking van diverse soorten afval van diverse kwaliteit met het oog op het hergebruik ervan.

 

Het recycleren van papier en karton heeft veel voordelen, zowel economisch als ecologisch. Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling en maak werk van hergebruik, in lijn met uw MVO-strategie!

Belmans Recycling - Materiaux - Papier et Carton

Een onbetwiste expertise in het hergebruik van papier en karton

Belmans Recycling - Services - Valorisation Papier et Carton

Met een jarenlange ervaring in België, beschikt Belmans Recycling over een grondige knowhow voor een optimaal hergebruik van uw papier- en kartonafval. Ons bedrijf ondersteunt al meer dan 15 jaar bedrijven en industrieën bij het beheer en de recyclage van afval.

 

Wij stellen u de meest efficiënte machines ter beschikking en, indien nodig, gekwalificeerde operators om te zorgen voor het versnipperen van papier en karton. Wij bieden een service die beantwoordt aan uw behoeften, in overeenstemming met de geldende kwaliteitsnormen.

Recyclage van papier en karton: een totaalaanpak

Belmans Recycling biedt een complete service voor uw papier en karton, van de voorbereiding van de werken tot en met de uitvoering en het afvoeren van het afval. Onze knowhow stelt ons in staat om de geschikte machines te kiezen in functie van het volume en de aard van het te verwerken afval.

 

Onze teams leveren de machine en zorgen bij u ter plaatse, overal in België, voor het versnipperen van uw papier- en kartonafval. Het afval wordt vervolgens door ons naar gespecialiseerde recyclagebedrijven vervoerd, waar het als secundaire grondstof wordt gebruikt.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top