Recyclage en hergebruik van houtafval

Belmans Recycling biedt bedrijven oplossingen voor de recyclage en het hergebruik van houtafval dat afkomstig is van bosontginning of zagerijen.

Recyclage van al uw houtafval

Schors, zaagsel, stronken, takken, zaagresten, spaanders, stammen, houtstof, meubels, panelen, palletten, ... Klasse A of klasse B ... Al uw houtafval is herbruikbaar en er zijn tal van mogelijkheden voor de recyclage van hout. Hout kan bijdragen aan de productie van hernieuwbare energie of een secundaire grondstof worden.

 

Belmans Recycling ondersteunt al meer dan 15 jaar bedrijven om problemen van afvoer, verwerking en hergebruik van houtafval op te lossen. Laten we samen een recyclageoplossing vinden voor uw hout- of zagerijafval, en dit binnen uw MVO-strategie!

Belmans Recycling - Services - Recyclage Bois

Een enkele gesprekspartner, tot en met het ophalen van uw houtafval

Belmans Recycling - Doppstadt SM 620 K - Vue 1

U wil uw houtafval recycleren? Belmans Recycling stelt graag zijn knowhow en expertise ter beschikking. Ons bedrijf begeleidt u bij alle stappen en adviseert u bij de keuze van het best aangepaste materieel. We beschikken over een ultramodern machinepark qua efficiëntie en CO2-uitstoot.


We komen bij u ter plaatse, overal in België, om uw houtafval te versnipperen. Ons team biedt een complete service, van de voorbereiding tot en met de uitvoering en de uiteindelijke afvoer.

Houtafval: tal van mogelijkheden voor hergebruik

Belmans Recycling stelt mensen en middelen ter beschikking voor de verwerking van uw houtafval met het oog op een optimaal hergebruik.

 

Eenmaal gesorteerd, wordt het houtafval in verschillende groottes versnipperd. Door te versnipperen in verschillende groottes en te zeven kunnen we voldoen aan de eisen van de verschillende spelers binnen de sector. Dankzij onze verwisselbare roosters, kunnen we een eindproduct verkrijgen tussen 10 en 300 mm.

 

Granulaat, snippers, plaketten ... De stappen in de houtrecyclage beantwoorden aan de kwaliteitscriteria van de verschillende partners voor hergebruik. Eenmaal het houtafval is verwerkt, zorgen wij voor het transport naar deze afnemers: voornamelijk biomassa-installaties, fabrieken voor panelen in pershout of spaanplaten.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top