Recyclage en hergebruik van klasse B-hout

Belmans Recycling biedt u een oplossing voor de recyclage van afval van bewerkt hout.

Recyclage van B-hout: een antwoord op uw milieuproblematiek

Ligt er op uw bedrijfsterrein veel houtafval van inboedels of bouwwerven? Dit hout van de zogenaamde klasse B kan worden verwerkt om hergebruikt te worden. B-hout is weinig behandeld hout, zoals balken, dakgebinten, bekistingen, meubels, spaanplaten, frames, residu’s van bosontginning, stronken, houtblokken, enz.

 

Eenmaal teruggewonnen kan het worden gebruikt als grondstof voor de vervaardiging van spaanplaat in het bijzonder. Door uw B-hout te recycleren wint u niet alleen plaats op uw bedrijfsterrein maar zet u uw afval ook om in grondstof.  Samen met Belmans Recycling kunt u deze MVO-aanpak realiseren.

Belmans Recycling - Services - Recyclage Bois

Begeleiding op maat voor de recyclage van uw B-hout

Belmans Recycling - Doppstadt SM 620 K - Vue 1

Al meer dan 15 jaar begeleiden we bedrijven bij hun milieu-uitdagingen. Met onze knowhow kunnen wij u ondersteunen voor zowel aspecten die verband houden met engineering als met de uitvoering van de werken.

 

Wij stellen efficiënt materieel ter beschikking voor de verwerking van behandeld houtafval met, naargelang uw behoeften, gekwalificeerde operators voor het vermalen, zeven en ontijzeren.

De recyclage van B-hout bij u ter plaatse

Onze teams komen bij u ter plaatse en verzorgen het volledige recyclageproces: het sorteren, voorbereiden en verwerken van uw houtafval met het oog op hergebruik. Uw houtafval wordt versnipperd volgens verschillende groottes, in overeenstemming met de specificaties en volgens de milieunormen.

Het versnipperde materiaal wordt vervolgens naar spaanplaatfabrieken getransporteerd. Belmans Recycling is zo een belangrijke partner voor uw milieuaanpak met het hergebruik van uw B-houtafval.

Onze machines voor recyclage

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top