Recyclage en hergebruik van klasse A-hout

Als belangrijke speler in houtafvalverwerking, biedt Belmans Recycling een oplossing voor de recyclage van palletten en A-hout, en dit binnen uw MVO-strategie.

Recyclage van A-hout: geef uw houten paletten een tweede leven!

Hebt u problemen met de afvoer van uw verpakkingshout? En wil u dit aanpakken op een ecologische manier? Doe dan een beroep op de knowhow van Belmans Recycling voor de recyclage van palletten en ander A-hout. Palletten, kisten, kratten, bobijnen, trays, stuwhout, ... A-hout is niet-behandeld en niet-geverfd hout dat, eenmaal teruggewonnen, kan worden getransporteerd naar een biomassacentrale als brandstof voor huishoudelijke of stadsverwarming.

 

Als vervanging van fossiele brandstoffen draagt hout bij aan de strijd tegen het broeikaseffect. Een aanpak die past in uw MVO-strategie! Onze aanpak geeft u tal van voordelen: u maakt plaats vrij, u creëert meerwaarde terwijl het milieu er ook bij wint. 

 

Belmans Recycling - Broyage Bois - Vue 1

Een totaalaanpak voor de recyclage van palletten.

Belmans Recycling - Doppstadt SM 620 K - Vue 1

Met 15 jaar ervaring in de verwerking en het hergebruik van houtafval heeft Belmans Recycling de knowhow om elke uitdaging aan te gaan. Onze teams zorgen voor het hergebruik van uw palletten volgens nauwkeurige specificaties en strenge kwaliteitscontroles.

 

Wij stellen u de beste machines ter beschikking, met of zonder operator, om een goede uitvoering te garanderen. Ons bedrijf biedt u een complete service en begeleidt u in de verschillende stadia voor het recycleren van palletten en A-hout.

De verwerking van houtafval type A voor een optimaal hergebruik

Belmans Recycling stelt u materieel en mensen ter beschikking om uw palletten te verwerken en als A-hout te hergebruiken voor energieopwekking. Onze teams zorgen voor het sorteren, het versnipperen en het afvoeren van uw houtafval, in overeenstemming met uw kwaliteitscriteria.

 

We zorgen ook voor het transport naar de biomassa-installaties. Vertrouw op de knowhow van Belmans Recycling voor de recyclage van uw houtafval type A!

Onze machines voor recyclage

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top