Recyclage en hergebruik van banden

Geef uw versleten banden een tweede leven. U kan bij ons terecht voor een complete service voor de recyclage van uw banden. Onze teams verwerken de banden binnen uw bedrijf met het oog op een optimaal hergebruik.

Voordelen van hergebruik van industrieel afval

Uw versleten banden zijn nog bruikbaar. Dankzij hun hoge verbrandingswarmte kunnen ze bijvoorbeeld als energiebron worden hergebruikt. Ze worden soms ook als volledige band of in stukken hergebruikt in de landbouw, openbare werken, of sport- en vrijetijdsinfrastructuur.

 

De recyclage van versleten banden biedt dan ook diverse economische, maatschappelijke en ecologische voordelen. Benut die voordelen en schakel de hulp in van Belmans Recycling.

Belmans Recycling - Materiaux - Pneus

Onze maatwerkoplossing voor de recyclage van uw banden

Belmans Recycling - Services - Valorisation Pneus

Geniet van onze complete service voor de recyclage van uw banden. We bezoeken eerst uw werf en bespreken uw behoeften met u. Op basis van het te verwerken volume, de opbouw van uw werf, het gewenste debiet ... selecteren we de meest geschikte machines voor uw opdracht.

 

Op die manier beschikt u steeds over de meest performante machines om bijvoorbeeld uw banden te vermalen.

De recyclage van uw banden was nooit zo eenvoudig

Wilt u de recyclage van uw banden volledig uitbesteden? Dan komen onze medewerkers bij u ter plaatse de banden verwerken. Wij zorgen voor alles: we bereiden uw werf voor, vermalen uw banden, voeren het afval af en nemen de machines weer mee.

 

Bij het vermalen tot stof of korrels houden we rekening met uw lastenboek, de eisen van onze recyclagepartners en de heersende milieunormen. U kan zich dus met een gerust hart op uw kernactiviteiten concentreren.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top