Recyclage en hergebruik van werfafval

Belmans Recycling biedt de bouwsector geschikte oplossingen voor de verwerking van werfafval met het oog op hergebruik.

De voordelen van recyclage van werfafval

Wil u het afval van uw werven beheren? Wil u bouwafval afvoeren? En wat als uw milieuprobleem een opportuniteit kan worden om waarde te creëren?

 

Een goed werfafvalbeheer verlaagt de verwerkings- en transportkosten en geeft aanzienlijke milieuvoordelen. Doe een beroep op de knowhow van Belmans Recycling om uw werfafval te herwaarderen.

Belmans Recycling - Services - Déchets De Chantier

Belmans Recycling, uw partner voor het beheer van uw werfafval

Belmans Recycling - Services - Recyclage

Met 15 jaar ervaring in afvalverwerking en recyclage beschikt Belmans Recycling over de knowhow én over een machinepark dat beantwoordt aan de strengste specificaties. We begeleiden bouwbedrijven met aangepaste oplossingen voor de recyclage van hun bouwafval.

 

Onze teams bieden een complete service met inbegrip van engineering en de voorbereiding van de werken. We stellen machines ter beschikking met, naargelang uw behoeften, gekwalificeerde operators om een goede verwerking van uw werfafval te garanderen.

Onze oplossingen om uw werfafval te valoriseren

Voor een optimaal beheer van uw werfafval komen onze teams bij u ter plaatse op locatie. Het sorteren in verschillende categorieën maakt een optimaal hergebruik van uw bouwafval mogelijk. Het vermalen en zeven gebeurt volgens de vereisten van de bedrijven voor hergebruik, in overeenstemming met strikte specificaties en de milieunormen. Wij zorgen voor de afvoer van het werfafval en het transport naar verschillende partners voor verbranding of recyclage. Doe een beroep op Belmans Recycling voor de valorisatie van uw werfafval!

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top