Recyclage en hergebruik van zand

Hebt u een glasblazerij of glasfabriek, en weet u niet wat u met uw gebruikt zand moet doen? Wij begeleiden u bij de implementatie van concrete, efficiënte en rendabele oplossingen voor de recyclage van uw zand.

Hergebruik van zand: goed voor uw portemonnee en het milieu

Verminder de verwerkingskosten voor uw zand en verwezenlijk de doelstellingen van uw mvo-strategie dankzij de expertise de Belmans Recycling! Uw zand kan namelijk op vele manieren worden hergebruikt: als vulmateriaal, om wegen aan te leggen, om cement of producten in beton of terracotta te vervaardigen.

 

Bij Belmans helpen we u om de economische en ecologische voordelen van de recyclage van zand maximaal te benutten.

Belmans Recycling - Services - Valorisation Sable

Innovatie ten dienste van de recyclage van zand

Belmans Recycling - Services - Recyclage Sable

U kan bij ons terecht voor advies en begeleiding op maat van uw behoeften. Onze jarenlange ervaring met de verwerking en recyclage van afval laat ons toe om de ideale oplossing voor het hergebruik van uw zand te vinden.

 

Geen enkele uitdaging is ons te zwaar. Ons performante, state-of-the-art materieel kan alles aan en biedt u steeds het beste rendement.

Onze complete service voor de verwerking van uw zand

Maak het u gemakkelijk en besteed de recyclage van uw zand uit aan onze medewerkers. Wij komen met de gepaste machines naar uw bedrijf en nemen de verwerking van het zand volledig voor onze rekening.

 

We ontijzeren, zeven, ziften en voeren uw zandafval af naar onze partners voor hergebruik. In elke fase respecteren we uw lastenboek, de kwaliteitscriteria van onze afnemers en de geldende milieunormen.

Onze machines voor recyclage

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top