Breekwerken en recyclage van steen

Zoekt u een bedrijf dat breekwerken verzorgt? U vindt in ons een partner die het breken van stenen en de (her)aanleg van wegen volledig voor zijn rekening neemt. Wij kiezen ervoor om de materialen zoveel mogelijk ter plaatse te hergebruiken.

Breekwerken: de basis voor hergebruik

Bespaar kosten en spaar het milieu door uw steenafval te recycleren. Door stenen en keien te breken, kan u wegen (her)aanleggen, paden herstellen of landbouwgrond terugwinnen. Vaak hebt u de mogelijkheid om het steenafval direct ter plaatse te hergebruiken, wat een heel betrouwbare en efficiënte vorm van recycleren is.

 

Bij Belmans Recycling helpen we u om die economische en ecologische voordelen ten volle te benutten.

Expert in het breken van stenen

Belmans Recycling - Materiaux - Gravats

U kan rekenen op een complete service. We adviseren u, bereiden de werf voor, breken de stenen en voeren ze af, indien nodig. We selecteren ook de meest geschikte breekmachines, stellen een veiligheidsplan op en implementeren het, en nemen het transport van de brekers voor onze rekening.

 

Onze knowhow in grondwerken, de aanleg van terreinen en het hergebruik van afval maakt uw werk dus veel eenvoudiger.

Breekwerken volgens uw wensen en behoeften

Ligt uw grond bezaaid met ruwe stenen of rotsblokken? Belmans Recycling helpt u uit de nood, overal in België. Ons machinepark laat ons toe om de beste rendementen voor breekwerken te garanderen, ongeacht de gewenste korrelgrootte. Onze operators zijn opgeleid en gekwalificeerd om alle soorten stenen te breken voor landbouw- of wegenwerken, en streven daarbij naar een optimaal hergebruik. Uiteraard houden ze steeds rekening met de vereisten van uw lastenboek.

 

Laat uw breekwerken uitvoeren door Belmans Recycling.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top