Hakselwerken en recyclage van hout

Laat uw snoeihout en kapafval tot houtsnippers verhakselen door Belmans Recycling. Die hakselwerken maken een ecologisch en rendabel hergebruik mogelijk, wat perfect binnen uw mvo-strategie past!

Hout verhakselen tot snippers

U wilt een grond voor een bouwproject klaarmaken of een landbouw- of bosgrond schoonmaken? En u zoekt nog een bedrijf om het hout te verhakselen? Bij Belmans Recycling helpen we u om uw hout te verhakselen en hergebruiken. We hebben de expertise in huis om het beheer en de recyclage van uw afval tot een goed einde te brengen.

 

Hout dat tot houtsnippers wordt verhakseld, kan worden hergebruikt als bodembedekking, als stalstrooisel of om te verwarmen. Het verhakselde hout is een hernieuwbare energiebron die een interessant energetisch rendement oplevert dat zelfs hoger ligt dan voor houtblokken.

Belmans Recycling - Services - Déboisage

Performante hakselaars voor de productie van brandhout

Belmans Recycling - Services - Valorisation Végétaux

U vindt bij ons de meest geavanceerde hakselmachines voor uw opdrachten. Ze kunnen elke uitdaging aan: ze verhakselen probleemloos bomen, stronken, struiken, snoeihout, kapafval … Vanuit onze jarenlange ervaring geven we u graag advies over de juiste hakselaars voor uw behoeften, de structuur van uw werf, het gewenste debiet, en de soort en het volume van uw hout. Onze mobiele teams leveren de hakselaars bovendien op uw werf, overal in België, en halen ze na de werken weer op. Ontzettend gemakkelijk!

Meer dan hakselwerken, een echte partner

Maar u kan bij Belmans Recycling voor meer dan alleen hakselaars terecht. U hebt ook de mogelijkheid om de werken volledig aan onze teams uit te besteden. Wij verhakselen uw hout dan voor u en voeren het af naar recyclagebedrijven of verbrandingsovens. We streven daarbij naar een hoogstaande dienstverlening, die is afgestemd op de eisen van de recyclagebedrijven. We zien ons dan ook als een echte, betrouwbare partner voor uw mvo-beleid.

 

Op zoek naar een partner voor uw hakselwerken? Ontdek hoe wij het verschil maken.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top