Hakselwerken en recyclage van plantenresten

Weet u geen blijf met de plantenresten op uw terrein? U kan ze heel eenvoudig laten recycleren door Belmans Recycling. We verhakselen uw plantenresten, zodat ze aan een tweede leven als bijvoorbeeld compost of mulch kunnen beginnen.

Plantenresten verhakselen om ze te recycleren

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhakselen van plantenresten, om een terrein, landbouw- of bosgrond schoon te maken? Bij Belmans Recycling begeleiden we u bij de recyclage en het hergebruik van plantaardig afval.

 

We verhakselen uw plantenresten tot snippers die makkelijk biologisch afbreken en worden hergebruikt. Compost, mulch, stalstrooisel of tuinaanleg … de mogelijkheden tot hergebruik zijn heel uiteenlopend en nemen elke dag toe.

Belmans Recycling - Services - Valorisation Végétaux

Belmans Recycling, uw aanspreekpunt voor hakselwerken

Belmans Recycling - Services - Broyage Végétaux

Profiteer van een echte kant-en-klare oplossing! Onze consultants begeleiden u bij de organisatie van uw hakselwerken: de keuze van de hakselaars, het veiligheidsplan … Onze transportdienst komt het nodige materieel leveren en haalt het weer op.

 

Onze performante hakselaars zijn heel flexibel en kunnen zelfs op moeilijk toegankelijke werven worden ingezet. Afhankelijk van uw behoeften stellen we ook gekwalificeerde operators tot uw beschikking die de plantenresten voor u verhakselen.

Van hakselwerken tot hergebruik van plantenresten

U laat onze teams gewoon tot bij u komen om uw plantenresten te verhakselen. Om u een efficiënte en rendabele dienstverlening te garanderen, zetten we onze beste menselijke en technische middelen in. Onze hakselaars bieden u een hoog rendement tegen een lage CO2-uitstoot.

 

Zodra ze zijn verhakseld, kunnen uw plantenresten opnieuw worden aangewend als compost, mulch, stalstrooisel of in de tuinaanleg. Onze transportdienst voert het afval voor u af naar de recyclagebedrijven of gebruikt het ter plaatse als mulch voor uw perken.

Wil u uw plantenresten verhakselen en hergebruiken? Vraag ons advies.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top