Zeefwerken en hergebruik van compost

Composteert uw bedrijf? Dan zijn de zeefwerken een essentiële stap. Bij Belmans Recycling helpen we u om uw organisch afval te hergebruiken door uw compost met de juiste machines te zeven.

Waarom is het belangrijk om compost te zeven ?

Na het verhakselen en rijpen laat het zeven van uw compost toe om de grove delen uit uw compost te filteren. U huurt bij ons eenvoudig het materieel en de gekwalificeerde mensen voor de uitvoering van die cruciale stap om een hoogstaand afgewerkt product te bekomen. Wij specialiseren ons al sinds 1997 in de recyclage en het hergebruik van groenafval. Daardoor zijn we de ideale gesprekspartner voor de uitvoering van uw mvo-strategie.

Belmans Recycling Service Recyclage 004

Onze machines voor de recyclage van groenafval

Photo de Peterson 5700C Broyeur Horizontal et Grue Sur Pneus Caterpillar M322

U krijgt bij ons advies over het meest geschikte materieel voor uw project. We beschikken over een grote vloot geavanceerde zeefmachines, die aan uw behoeften zijn aangepast en u de beste rendementen bieden. Compost wordt verwerkt met een zeef van 0-25 mm om een optimaal hergebruik te verzekeren.

Zeefwerken voor compost, da’s maatwerk

Geniet van een complete dienstverlening voor de zeefwerken en het hergebruik van uw compost. Wij bereiden de werf voor en plaatsen de mobiele zeefmachine die bij uw behoeften past. We stellen niet alleen materieel ter beschikking, maar ook gekwalificeerde operators die de compost voor u kunnen zeven. Naargelang van uw wensen strooien we de compost rechtstreeks over uw site of voeren we het af naar recyclagebedrijven.

 

Laat u uw compost zeven om een goed eindproduct te bekomen? Doe een beroep op Belmans Recycling.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top