Zeefwerken en hergebruik van grond

Moet u grond afvoeren? Vertrouw uw werken toe aan Belmans Recycling. Wij zeven de aarde, zodat hij opnieuw kan worden gebruikt.

Waarom zou u grond zeven?

Doet u een beroep op onze diensten voor de afvoer van overtollige grond, dan bieden we u meer dan dat. Omdat aarde kan worden hergebruikt, voeren we eerst de nodige zeefwerken uit. Tijdens die mechanische operatie scheiden we elementen van verschillende groottes. Het is een essentiële stap voor een optimaal hergebruik van grond!

 

Zodra de grond gezeefd is, kan hij worden gebruikt voor tuinaanleg, de productie van biogas via de fermentatie van afval, de fabricage van stenen in adobe, van aardepanelen, van kleibeton …

5def655508195c44e4703b6e3b40d291

Onze complete service, van zeefwerken tot hergebruik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U vindt bij ons een aangepast en volledig antwoord op uw milieuvraagstukken. We analyseren steeds uw behoeften. Hoe is de site georganiseerd? Hoeveel aarde moet worden verwerkt, tegen welk debiet? Hoe kan hij worden hergebruikt? Op basis van die analyse selecteren we het meest geschikte materieel. U huurt het met of zonder gekwalificeerde operators, die de aarde eventueel in uw plaats zeven.

 

Onze transportdienst levert de zeefmachines overal in België en voert de grond af, als u hem niet meteen op uw werf hergebruikt.

Performante zeefmachines om uw grond efficiënt te recycleren

U beschikt op die manier altijd over performante zeefmachines om humusaarde of teelaarde te zeven.

Ons geavanceerde materieel is in staat om de aarde heel efficiënt en volgens de gewenste korrelgrootte te verwerken. Laat u uw grond ook zeven om hem te hergebruiken? Contacteer ons.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top