Zeefwerken en hergebruik van hout

Wilt u uw houtafval recycleren? Vergeet dan niet om uw hout te zeven. Bij Belmans Recycling helpen we u door alle fases van het recyclageproces met onze knowhow en efficiënte zeefmachines.

Waarom zou u hout zeven?

Hebt u uw hout tot snippers verhakseld? Dan moet uw houtafval een bijkomende bewerking ondergaan: het zeven. Op die manier wordt hout van verschillende diameters gescheiden, een essentiële stap voor het hergebruik van de snippers. Tijdens de zeefwerken scheidt u de houtfracties immers naargelang hun gebruik en de vereisten van de verschillende recyclagemogelijkheden:

  • fijn houtstof als bodembedekking
  • gezeefde houtsnippers met een tussenformaat voor pelletkachels
  • de grotere stompjes voor biomassacentrales
Belmans Recycling - Doppstadt SM 620 K - Vue 1

Erkende expertise in zeefwerken voor hout

Belmans Recycling - Materiaux - Bois Bis

U vindt bij Belmans Recycling de knowhow voor alle fasen van de verwerking van uw hout, ook voor het zeven van hout. We bieden u een complete service, inclusief advies, om aan de strengste lastenboeken te voldoen.

Besteed zeefwerken voor hout eenvoudig uit

U kan de zeefwerken voor uw hout met een gerust hart aan ons uitbesteden. We beschikken over state-of-the-art materieel en gekwalificeerde mensen die elke recyclage-uitdaging aankunnen. Wij bereiden uw werf voor, zeven uw hout en voeren het af, als u dat wenst. Zoekt u een partner voor uw zeefwerken? Contacteer Belmans Recycling.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top