Zeefwerken en hergebruik van zand

Wat doet u met het zand dat u na de productie van uw glas overhoudt? Weet dat u het perfect kan recycleren. Bij Belmans Recycling werken we een oplossing op maat van uw bedrijf uit en zeven we het zand voor een optimaal hergebruik.

Waarom zou u gebruikt zand zeven?

Met de tonnen zandafval die uw glasbedrijf elk jaar voortbrengt, staat u voor een aanzienlijke ecologische en economische uitdaging. Kies voor de recyclage van uw zand. Het zandafval van uw glasfabriek kan namelijk worden hergebruikt om wegen op te hogen, om betonnen of bakstenen producten te vervaardigen, om cement te produceren ...

 

Voorwaarde is wel dat uw zand correct wordt gezeefd. De zandkorrels worden dan gesorteerd volgens hun verschillende korrelgroottes.

Belmans Recycling - Services - Criblage Sable

Zeefwerken op maat van uw glasbedrijf

Belmans Recycling - Services - Criblage Sable Sur Mesure

Wanneer u uw gebruikt zand wil recycleren, kan u altijd bij Belmans Recycling terecht voor advies en begeleiding. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de recyclage en het hergebruik van afval, en beschikken over de knowhow en het machinepark om zand nauwkeurig te zeven.

 

Ons studiebureau analyseert uw behoeften om een oplossing uit te werken die past bij de structuur van uw site, het te verwerken volume, de technische eisen van uw lastenboek en de geldende milieunormen.

Volledige uitvoering van uw zeefwerken, tot het hergebruik van uw zand

Besteed de verwerking van uw gebruikt zand uit aan een ervaren partner. We bereiden uw werf voor, zowel qua veiligheid als qua logistiek, en stellen het materieel op. Afhankelijk van uw behoeften nemen onze gekwalificeerde operators het zeven van uw gebruikt zand helemaal voor hun rekening. Zij zijn in staat om fijne korrelgroottes nauwkeurig te scheiden. Zodra het zand gefilterd is, voeren wij het af naar het gepaste recyclagebedrijf.

 

Wilt u uw gebruikt zand zeven en recycleren? Vraag vrijblijvend ons advies.

Onze machines voor zeefwerken

Scroll naar top