Zeven van puin

Hebt u een probleem met de afvoer van puin? Belmans Recycling stelt zijn knowhow ter beschikking en helpt u bij het recycleren van uw bouwafval.

Zeven van puin om het te recycleren

Stenen, keien, aarde, tegels, beton, bakstenen ... De verschillende soorten bouwafval moeten worden verwerkt om getransformeerd en hergebruikt te worden.

 

Zeven maakt het mogelijk om de verschillende puingroottes te sorteren en te scheiden in functie van uw behoeften en vereisten. Het vergruizen dient om het puin in kleine materiaalfracties te verkleinen en zo hergebruik mogelijk te maken.

De ervaring van Belmans Recycling voor het hergebruik van uw bouwafval

Belmans Recycling - Materiaux - Gravats

Belmans Recycling garandeert u mobiliteit en flexibiliteit voor de afvoer van puin op uw locatie. Ons machinepark garandeert u het beste rendement. Wij verhuren performante zeefmachines, met of zonder operator. De Powerscreen 400, een zeefmachine op rupsen, is uitermate geschikt voor dit soort werk.

 

Onze teams kunnen puin van verschillende groottes aanbieden: 0/12 mm, 12/55 mm en 55+ mm. Zodra het puin in de verschillende groottes is gescheiden, wordt het afval afgevoerd of opnieuw gebruikt op uw locatie, afhankelijk van de behoefte.

Belmans Recycling past zich aan uw milieuproblematiek en specificaties aan, om uw puin te hergebruiken.

Vraag uw gratis offerte op maat!

Hebt u interesse in onze diensten of machines? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Scroll naar top