Optimale verwerking van zand

Bent u actief in de glasindustrie? Reken op Belmans Recycling om concrete, efficiënte en rendabele oplossingen uit te voeren zodat uw gebruikt zand opnieuw kan worden gebruikt.

Uw partner voor de zeefwerken van uw zand

Met de tonnen zandafval die uw glasbedrijf elk jaar voortbrengt, staat u voor een aanzienlijke ecologische en economische uitdaging. Kies voor de recyclage van uw zand. Het zandafval van uw glasfabriek kan namelijk worden hergebruikt om wegen op te hogen, om betonnen of bakstenen producten te vervaardigen, om cement te produceren ...

 

Voorwaarde is wel dat uw zand correct wordt gezeefd. De zandkorrels worden dan gesorteerd volgens hun verschillende korrelgroottes. U kan altijd bij Belmans Recycling terecht voor advies over en begeleiding bij zeefwerken. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de recyclage en het hergebruik van afval, en beschikken over de knowhow en het machinepark om zand nauwkeurig te zeven.

Belmans Recycling - Materiaux - Sable

Recyclage van zand: alleen maar voordelen

Belmans Recycling - Services - Valorisation Sable

Verminder de verwerkingskosten voor uw zand en verwezenlijk de doelstellingen van uw mvo-strategie dankzij de expertise de Belmans Recycling! Uw zand kan namelijk op vele manieren worden hergebruikt: als vulmateriaal, om wegen aan te leggen, om cement of producten in beton of terracotta te vervaardigen.

 

Bij Belmans helpen we u om de economische en ecologische voordelen van de recyclage van zand maximaal te benutten.

Scroll naar top