Optimale verwerking van uw hout

Benut de expertise van Belmans Recycling om uw A-hout (paletten, kisten, kooien, draaibanken, plateaus, wiggen …) of B-hout (balken, geraamtes, meubels, schors, stronken, stammen, zaagsel ...) of C-hout te recycleren.

Uw partner voor ontbossing

Wilt u gewassen verbouwen, een gebouw neerzetten, uw percelen onderhouden of een grond tot weide omvormen? U vindt bij Belmans Recycling een gepaste oplossing voor elk type ontbossing of landontginning. U kan bij ons bedrijf ook terecht voor de verwerking van hout met het oog op het hergebruik ervan.

 

We zijn namelijk al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het beheer en de recyclage van groenafval. In die periode hebben we de vraag naar biomassa en groene energie constant zien groeien. We werken samen met u een recyclageoplossing voor uw hout uit die tegelijk efficiënt, rendabel en ecologisch is.

Uw hout verhakselen: de basis voor hergebruik

Belmans Recycling - Broyage Bois - Vue 1

U wilt een grond voor een bouwproject klaarmaken of een landbouw- of bosgrond schoonmaken? En u zoekt nog een bedrijf om het hout te verhakselen? Bij Belmans Recycling helpen we u om uw hout te verhakselen en hergebruiken. We hebben de expertise in huis om het beheer en de recyclage van uw afval tot een goed einde te brengen.

 

Hout dat tot houtsnippers wordt verhakseld, kan worden hergebruikt als bodembedekking, als stalstrooisel of om te verwarmen. Het verhakselde hout is een hernieuwbare energiebron die een interessant energetisch rendement oplevert dat zelfs hoger ligt dan voor houtblokken.

Uw hout zeven: een essentiële stap binnen onze complete service

U vindt bij Belmans Recycling de knowhow voor alle fasen van de verwerking van uw hout, ook voor het zeven van hout. We bieden u een complete service, inclusief advies, om aan de strengste lastenboeken te voldoen.

 

U kan de zeefwerken voor uw hout met een gerust hart aan ons uitbesteden. We beschikken over state-of-the-art materieel en gekwalificeerde mensen die elke recyclage-uitdaging aankunnen.

Belmans Recycling - Doppstadt SM 620 K - Vue 1

Recyclage van al uw hout

Belmans Recycling - Services - Recyclage Bois

Schors, zaagsel, takken, zaagresten, spaanders, stammen, houtstof, meubels, panelen, palletten, … voor al uw houtafval hebben wij de perfecte oplossing! Bij Belmans Recycling verhelpen we al 15 jaar lang de problemen van bedrijven met de verwerking, de afvoer en het hergebruik van hun houtafval. 

 

We verwerken zowel behandeld als onbehandeld hout. Daarna wordt uw afval gerecycleerd tot hernieuwbare energie of tot grondstof voor nieuwe producten. Onze aanpak past dus volledig binnen uw mvo-strategie.

Scroll naar top