Optimale verwerking van puin

Dankzij Belmans Recycling beschikt u over de nodige werktuigen en mensen om uw werfafval te recycleren (stenen, keien, aarde, dakpannen, beton, bakstenen ...). We nemen de verschillende verwerkingsfasen voor onze rekening, en dat met respect voor uw lastenboek en de vereisten voor een optimaal hergebruik.

Efficiënte breekwerken voor uw steenafval

Zoekt u een bedrijf dat breekwerken verzorgt? Dan vindt u in Belmans Recycling een ervaren partner. We helpen u kosten te besparen en het milieu te vrijwaren door uw steenafval te recycleren. Door stenen en keien te breken, kan u wegen (her)aanleggen, paden herstellen of landbouwgrond terugwinnen.

 

Vaak hebt u de mogelijkheid om het steenafval direct ter plaatse te hergebruiken, wat een heel betrouwbare en efficiënte vorm van recycleren is. Wij zorgen ervoor dat u die economische en ecologische voordelen ten volle kan benutten.

Onze zeefwerken: ideaal om puin op uw werf te hergebruiken

Belmans Recycling Service Criblage 004

Stenen, keien, aarde, tegels, beton, bakstenen ... Als u de verschillende soorten bouwafval wil hergebruiken, moeten ze vakkundig worden verwerkt. Wij zeven en vergruizen uw bouwafval in uw plaats.

 

Dankzij zeefwerken kunnen we de verschillende puingroottes sorteren en scheiden naargelang van uw behoeften en vereisten. Door te vergruizen, verdelen we het puin in kleine materiaalfracties, die u, indien gewenst, opnieuw kan gebruiken.

Gebruik grond opnieuw dankzij onze zeefwerken

Doet u een beroep op onze diensten voor de afvoer van overtollige grond, dan bieden we u meer dan dat. Omdat aarde kan worden hergebruikt, voeren we eerst de nodige zeefwerken uit. Tijdens die mechanische operatie scheiden we elementen van verschillende groottes.

 

Het is een essentiële stap voor een optimaal hergebruik van grond! Zodra de grond gezeefd is, kan hij worden gebruikt voor tuinaanleg, de productie van biogas via de fermentatie van afval, de fabricage van stenen in adobe, van aardepanelen, van kleibeton …

5def655508195c44e4703b6e3b40d291

Kortom: u creëert waarde via de recyclage van uw werfafval

Belmans Recycling - Services - Déchets De Chantier

Zoekt u manieren om het afval van uw werven te beheren en bouwafval af te voeren? Wat als uw milieuprobleem een kans zou zijn om waarde te creëren?

 

Een goed werfafvalbeheer verlaagt de verwerkings- en transportkosten en geeft aanzienlijke milieuvoordelen. Belmans Recycling staat voor u klaar om uw werfafval te herwaarderen.

Scroll naar top