Optimale verwerking van uw groenafval

Graszoden, gemaaid gras, snoeiafval, gevelde bomen, afgevallen bladeren … kunnen tot compost worden verwerkt. Doe een beroep op Belmans Recycling om uw groenafval te laten recycleren.

Het verhakselen van plantenresten: het begin van een milieubewuste verwerking

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhakselen van plantenresten, om een terrein, landbouw- of bosgrond schoon te maken? Bij Belmans Recycling begeleiden we u bij de recyclage en het hergebruik van plantaardig afval.

 

We verhakselen uw plantenresten tot snippers die makkelijk biologisch afbreken en worden hergebruikt. Compost, mulch, stalstrooisel of tuinaanleg … de mogelijkheden tot hergebruik zijn heel uiteenlopend en nemen elke dag toe.

Een cruciale stap: laat uw compost zeven

Belmans Recycling Service Recyclage 004

Na het verhakselen en rijpen laat het zeven van uw compost toe om de grove delen uit uw compost te filteren. U huurt bij ons eenvoudig het materieel en de gekwalificeerde mensen voor de uitvoering van die cruciale stap om een hoogstaand afgewerkt product te bekomen.

 

Wij specialiseren ons al sinds 1997 in de recyclage en het hergebruik van groenafval. Daardoor zijn we de ideale gesprekspartner voor de uitvoering van uw mvo-strategie.

Recyclage van uw groenafval: ecologisch en economisch voordelig!

Gemaaid gras, snoeihout, gevelde bomen, snoeisel van struiken en hagen, afgevallen bladeren ... Stapelt dit groenafval zich op en zoekt u een oplossing om het af te voeren? Al uw afval van plantaardige oorsprong kan hergebruikt worden!

 

Door uw groenafval te recycleren, vermindert u het volume van uw groenafval en uw transportkosten, u wint tijd én geld. Als dat geen goede redenen om te recycleren zijn!

Belmans Recycling - Services - Déchets Verts

Recycleer uw biomassa tot hernieuwbare energie

Belmans Recycling - Services - Recyclage Biomasse

Heeft uw bedrijf het moeilijk om zijn organisch materiaal te beheren? Stapelen het hout, de planten, het landbouwafval … zich op binnen uw bedrijf? Met onze rijke knowhow en hoogtechnologische apparatuur vinden we vast een oplossing op maat van uw behoeften.

 

U geniet van een volledige dienstverlening, inclusief advies, zodat uw biomassa opnieuw kan worden gebruikt. Biomassacentrales nemen uw afval maar al te graag over!

Scroll naar top